Hvordan kan ejere give TripAdvisor besked om svindel?

Hvis du mener, at en anmeldelse af din ejendom er mistænkelig eller falsk, skal du give os besked.

1. Log på ledelsescenteret, og hold musemarkøren ud for fanen ”Anmeldelser”.
  2. Vælg ”Indberet en anmeldelse”, og vælg ”Problem med anmeldelse”.
  3. Indberet den pågældende anmeldelse som ”Mistænkelig anmeldelse”, så vi kan undersøge den for dig.
  4. I kommentarfeltet kan du tilføje oplysninger, som du mener, kan hjælpe os med at forstå situationen.
  5. Vi undersøger din indberetning og pålægger en eventuel nødvendig straf.