Hvad kan jeg gøre, hvis min virksomhed er blevet straffet for svindel, og jeg ikke ved hvorfor?

Vi kan dele karakteren af den overtrædelse, der har ledt til straffen, med dig, men grundet krav om beskyttelse af personlige oplysninger kan vi ikke diskutere sagens specifikke detaljer.

Vi anbefaler kraftigt, at du gør dig selv bekendt med TripAdvisors definition af svindel og taler med dit personale og markedsføringspartnere om deres aktivitet på TripAdvisor. Hvis du opdager oplysninger, der kan forklare din situation, kan du kontakte os gennem ledelsescenteret og give os oplysningerne.