Hvordan kan jeg som virksomhedsrepræsentant indrapportere, at en gæst har truet mig med at skrive en dårlig anmeldelse?

Her er nogle bedste praksisser for indsendelse af indberetninger om potentiel afpresning til TripAdvisor, før anmeldelsen indsendes.

Bed medarbejderne om at dele trusler om afpresning fra gæster med det samme.

Indsend en indberetning om en mulig afpresningsanmeldelse så hurtigt som muligt via ledelsescenteret:

• Log på ledelsescenteret.
  • Klik på fanen ”Anmeldelser” i menuen i ledelsescenteret.
  • Vælg ”Indberet en anmeldelse”.
  • Vælg ”Indberet svindel” ud for ”Fortæl os, hvad problemet er:”
  • Vælg ”Indberet trussel om afpresning”, og udfyld formularen med så mange oplysninger som muligt.
  • Gem så meget dokumentation med forbindelse til indberetningen, som du kan, herunder e-mails, telefonsvarerbeskeder osv.

Hvis der indsendes en anmeldelse med en lav vurdering, der stemmer overens med oplysningerne i din indberetning, advares vores supportteam. Du kan blive kontaktet for yderligere oplysninger, som kan bevise, at der foregår afpresning.

Vores indberetningsfunktion fungerer kun i forbindelse med anmeldelser, der endnu ikke er blevet indsendt. Den vil også kun være effektiv, hvis oplysningerne i anmeldelsen stemmer overens med, hvad du har inkluderet i din indberetning om afpresning.

Hvis der er en allerede offentliggjort anmeldelse, som du mener, er relateret til afpresning, kan du indberette anmeldelsen.

Husk, at vi kan ikke garantere, at den pågældende anmeldelse bliver fjernet. Vi behandler alle anmeldelser om afpresning individuelt og gennemgår de direkte beviser og de perifere oplysninger, der er tilgængelige for os, før vi træffer en beslutning. Mens anmeldelsen undersøges, anbefaler vi, at du skriver et svar fra ledelsen, så andre rejsende kan læse, hvad du har at sige.