Hvordan kan jeg registrere mig og bekræfte min identitet som virksomhedsrepræsentant?

Alle ejendomsrepræsentanter skal gennemføre en proces for at tilmelde sig og bekræfte deres identitet og virksomhedstilhørsforhold for at få adgang til TripAdvisors ledelsescenter og alle de gratis markedsføringsværktøjer der. Dette giver os mulighed for at yde ekstra sikkerhed til fællesskabet og din ejendoms konto.

Du kan bekræfte din identitet med din Facebook-konto eller med et kreditkort (der bliver ikke opkrævet gebyr). Gå til www.tripadvisor.dk/owners for at komme i gang.

Når det er gennemført, kan du:

• Opdatere af din ejendoms nøgleoplysninger og faciliteter
  • Overføre og redigere billeder og videoer
  • Svare på anmeldelser
  • Få flere anmeldelser
  • Og meget andet!