Jeg har lige købt et hotel/en restaurant/seværdighed, der allerede er registreret på TripAdvisor. Kan jeg starte på en frisk?

Tillykke med dit køb! Og ja, du kan starte på en frisk på TripAdvisor. For at behandle et ejerskifte for din registrering og for at fjerne billeder og anmeldelser, der er skrevet under det forrige ejerskab, har vi brug for officielt bevis på, at ejerskiftet er foretaget.  Bemærk, at fjernelse af anmeldelser og billeder kan påvirke din placering i popularitetsindekset.

Sådan gør du:

1. Log på din TripAdvisor-konto, registrer dig og bekræft, at du er den nye virksomhedsrepræsentant.
  2. Besøg ejersupport. Sørg for at opdatere "Navn på ejendom" og menuen "Hvad vil du gøre" med indstillingen "Indberet ændring af ejerskab"
  3. Udfyld de nødvendige oplysninger, og giv os linkene eller licensen, så vi kan bekræfte ejerskiftet.

Når vi har bekræftet oplysningerne, foretager vi de relevante ændringer i din ejendoms registrering. Bemærk, at kun den nye ledelse kan indgive denne anmodning.