Hvordan kan jeg inkludere min virksomheds kontaktoplysninger på min TripAdvisor-side?

For indkvarteringssteder

Du kan gøre det muligt for millioner af potentielle gæster at booke hos dig med et enkelt klik eller opkald ved at føje dit indkvarteringssteds telefonnummer og e-mailadresse og et direkte link til dit websted.

Hvis du vil have denne funktion, skal du bare abonnere på Business Advantage. For et årligt gebyr kan du føje kontaktoplysninger, særtilbud, meddelelser m.m. til din registreringsside.

Du kan få flere oplysninger på https://www.tripadvisor.dk/BusinessAdvantage.

For restauranter og seværdigheder

Det er gratis og let at anmode om tilføjelser til eller opdateringer af din virksomheds kontaktoplysninger.