Hvordan kan jeg tilføje eller fjerne bookinglinks fra min seværdighedsregistrering?

For at hjælpe vores fællesskab af millioner af rejsende med at planlægge og booke deres rejser gør vi det nu muligt for dem straks at booke rundture, aktiviteter og billetter til seværdigheder direkte på TripAdvisor. Bookingfunktionen leveres af Viator, der er en TripAdvisor-virksomhed. Viator-produkter matches med relevante TripAdvisor-registreringer for at gøre det nemt for rejsende at sammenligne, planlægge, booke og vælge de oplevelser, der er perfekt til dem. Produkter vises baseret på vores egen algoritme, der tager mange faktorer i betragtning, herunder produkttype, anmeldelser fra rejsende og priser.

Links til booking på TripAdvisor-registreringer hjælper os med at forbedre vores brugeres rejseplanlægnings- og bookingoplevelse. Mens vi ikke accepterer anmodninger om at fjerne links, kan du tilføje yderligere kapacitet via Viator-ekstranetportalen. Hvis du endnu ikke er Viator-leverandør, kan du besøge www.viator.com/marketplace for at tilmelde dig eller få flere oplysninger.