Hvad er funktionen "Bedste kommentarer fra dine anmeldelser" i rapporten Øjebliksbillede?

Denne funktion fremhæver et resumé af de ord eller sætninger, som rejsende oftest har brugt i anmeldelser af din ejendom. Resuméet hjælper dig med hurtigt at se, hvilke temaer dine gæster skriver om.

Hvis din ejendom har modtaget 25 anmeldelser indenfor de sidste 36 måneder, vil resuméfunktionen blive vist. Ordene eller udsagnene, som bliver vist i boksen "Bedste kommentarer fra dine anmeldelser", er blevet nævnt af anmeldere mindst tre gange, og de er placeret med de oftest forekommende øverst på listen og derefter i faldende rækkefølge.

Hvis du vil vide mere om Øjebliksbilledet og Ejendomskontrolpanelet, så kan du læse denne guide.