Hvordan indberetter jeg en større renovering af min virksomhed?

Sådan indberetter du en større renovering

Tillykke – vi er sikre på, at gæsterne vil elske det nye look! Og ja, hvis din ejendoms renovering opfylder vores kriterier og i væsentlig grad ændrer den rejsendes oplevelse, sletter vi gamle anmeldelser og billeder, der blev indsendt før renoveringen. Dette kan påvirke din placering i popularitetsindekset.

Det skal du bruge for at bevise en større renovering

For at kvalificere sig som en større renovering skal du dokumentere omfattende ændringer såsom en fuldstændig ombygning af lobbyen eller fordobling af kapaciteten. Kosmetiske ændringer, såsom nye gulvtæpper, maling eller et nyt skilt, er ikke kvalificerede. Som bevis for din færdige renovering vil du blive bedt om at indsende et af følgende dokumenter:

• For at kvalificere sig som en større renovering skal alle strukturelle ændringer være tydelige. Du skal levere mindst én af følgende former for dokumentation som bevis for renoveringen:

• onlinepressemeddelelse, hvori udgivelsens brevhoved dokumenterer renoveringen
    • brev fra lokale myndigheder eller turistråd, som bekræfter renoveringens omfang og varigheden af lukningen
    • byggetilladelse fra lokale myndigheder, der bekræfter renoveringsprojektet

* BEMÆRK! Vi fjerner alle anmeldelser og billeder, der er offentliggjort forud for slutdatoen for renoveringen, når din anmodning er blevet godkendt

Se nedenstående vejledning til, hvordan du indberetter en større renovering:

1. Log på din TripAdvisor-konto, registrer dig som og bekræft, at du er den nye virksomhedsrepræsentant.
  2. Gå til ledelsescenteret, og hold musemarkøren over "Hjælp og indstillinger" på menulinjen foroven, og klik på "Kontakt TripAdvisor".
  3. Vælg "Opdater virksomhedsoplysninger" ved siden af "Fortæl os, hvad problemet er"
  4. Vælg "Indberet større renovering" ved siden af "Hvad vil du gøre?"
  5. Tilføj de påkrævede dokumenter, og færdiggør din anmodning ved at trykke på knappen "Send"