Hvordan indberetter jeg en større renovering af min virksomhed?

Sådan indberetter du en større renovering

Tillykke – vi er sikre på, at gæsterne vil elske det nye look! Og ja, hvis din ejendoms renovering opfylder vores kriterier og i væsentlig grad ændrer den rejsendes oplevelse, sletter vi gamle anmeldelser og billeder, der blev indsendt før renoveringen. Dette kan påvirke din placering i popularitetsindekset.

Det skal du bruge for at bevise en større renovering

For at kvalificere sig som en større renovering skal du dokumentere omfattende ændringer såsom: en fuldstændig ombygning af lobbyen eller en fordobling af kapaciteten. Kosmetiske ændringer, såsom nye gulvtæpper, maling eller et nyt skilt, er ikke omfattet. Som bevis for den færdige renovering bliver du bedt om at indsende et af følgende dokumenter:

• onlinepressemeddelelse, hvori udgivelsens brevhoved dokumenterer renoveringen.
  • notarielt bekræftet brev med brevhoved fra lokale myndigheder eller turistråd, som bekræfter renoveringens omfang og varigheden af lukningen.

Sådan indberetter du en større renovering:

1. Log på din TripAdvisor-konto, registrer dig og bekræft, at du er den nye virksomhedsrepræsentant.
  2. Besøg ejersupport. Sørg for at opdatere "Navn på ejendom" og menuen "Hvad vil du gøre" med indstillingen "Indberet større renovering"
  3. Udfyld de nødvendige oplysninger, og giv os linkene eller licensen, så vi kan bekræfte ændringerne.