Hvad kan jeg gøre, hvis min virksomhed er midlertidigt lukket eller ikke kan modtage bookinger?

Vores retningslinjer for registreringer kræver, at restauranter, seværdigheder og indkvarteringssteder er åbne i mindst 12 sammenhængende uger hvert år.

Hvis din virksomhed er midlertidigt lukket og har planer om at åbne igen, skal du gå til ledelsescenteret og opdatere dine registreringsoplysninger. Du kan inkludere oplysninger som:

• midlertidigt lukket for sæsonen
  • midlertidigt lukket på grund af istandsættelse
  • midlertidigt lukket på grund af naturkatastrofe, brand osv.

Når din virksomhed åbner igen, skal du opdatere dine registreringsoplysninger og fjerne forældede oplysninger. Sådan kommer du i gang:

1. Log på ledelsescenteret.
  2. Klik på afsnittet "Administrer registrering".
  3. Vælg fanen "Support til registrering" i menuen til venstre, og klik på knappen "Indberet lukning". Du er velkommen til at give vores redaktører yderligere oplysninger i feltet.