Hvordan kan jeg føje et billede til min ejendoms registreringsside?

Det er en rigtig god idé at tilføje billeder – undersøgelser viser, at det medfører, at de rejsende udviser en større interesse for din registreringsside. Føj billeder til din registreringsside via ledelsescenteret. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig ledelsescenteret, kan du gå til Tripadvisor.dk/Owners for at komme i gang.

Når du er logget på, skal du kigge efter din virksomhed øverst til højre på skærmen og vælge den i rullemenuen. Bevæg curseren hen over fanen Profil, og vælg "Tilføj nye billeder" for at overføre dine materialer.  Du kan også vende tilbage senere til denne side for at administrere dine billeder.