Søg i supportafdelingen

Hvordan kan jeg føje et billede eller en video til min ejendoms registreringsside?

TripAdvisor Support -

Det er en rigtig god idé at tilføje billeder eller video – undersøgelser viser, at det medfører, at de rejsende udviser en større interesse for din registreringsside. Føj billeder eller videoer til din registreringsside via ledelsescenteret. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig ledelsescenteret, kan du gå til www.tripadvisor.dk/Owners for at komme i gang.

Når du er logget på, skal du vælge din virksomhed øverst til højre i skærmbilledet. Klik på fanen ”Profil”, vælg ”Tilføj nye billeder”, og følg vejledningen til at overføre dit materiale. Du kan også vende tilbage til denne side for at administrere dine billeder eller videoer senere. Vil du have mere detaljeret vejledning? Du kan læse denne vejledning, hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan man overfører billeder og denne, hvis du vil have vejledning i, hvordan man laver reklamevideoer.