Hvordan ændrer jeg kategorien for mit indkvarteringssted?

Dit indkvarteringssted er registreret i en kategori i overensstemmelse med stedets faciliteter, som er bekræftet af vores redaktører.

Før du laver en forespørgsel om at ændre kategori, skal du læse vores retningslinjer for kategorisering af indkvarteringssted. Hvis din ejendoms kategori skal opdateres, så følg instruktionerne nedenfor:

1. Log på ledelsescentret, og klik på "Administrer din TripAdvisor-side."
  2. I afsnittet "Administrationsopgaver for ejendom" skal du derefter klikke på "Ændr indkvarteringstype."
  3. På næste side skal du udfylde den korte formular og angive de links eller tilladelser, som vi skal bruge for at bekræfte din ændring af kategori.

Vores redaktører vil bekræfte ændringen af din ejendom så hurtigt, som vi kan.