Hvordan ændrer jeg kategorien for mit indkvarteringssted?

Dit indkvarteringssted er registreret i en kategori i overensstemmelse med stedets faciliteter, som er bekræftet af vores redaktører.

Før du beder om en ændring af kategori, skal du læse vores retningslinjer for registrering af indkvarteringssteder. Følg nedenstående vejledning, hvis kategorien for din ejendom skal opdateres:

1. Log på din TripAdvisor-konto, registrer dig som og bekræft, at du er den nye virksomhedsrepræsentant.
  2. Gå tilledelsescenteret, og hold musemarkøren over "Hjælp og indstillinger" på menulinjen foroven, og vælg "Kontakt TripAdvisor".
  3. Vælg "Opdater virksomhedsoplysninger" ved siden af "Fortæl os, hvad problemet er"
  4. Vælg "Anmod om ændring af indkvarteringstype" ved siden af "Hvad vil du gøre?"
  5. Udfyld derefter de påkrævede oplysninger, og angiv linkene eller tilladelserne, så vores redaktører kan bekræfte dine kriterier.

Denne formular angiver de nødvendige krav for at blive registreret i hver kategori på websitet.

Når denne formular er indsendt, lægges den i vores database, hvorefter en redaktør vil kontakte dig. Der følger en e-mail med opdateringer, når din forespørgsel er blevet behandlet.