Hvordan opdaterer jeg mine gennemsnitlige priser?

Gennemsnitlige priser er et vigtigt måleredskab for rejsende, så du gør klogt i at holde dem opdateret!

Gennemsnitlige priser på din registreringsside opdateres jævnligt baseret på rejsendes søgninger med dine reservationspartnere på online rejsebureauer. De er designet til at give vores medlemmer en fornemmelse af den typiske pris, de kan forvente, hos et konkret etablissement i løbet af året.

Du skal kontakte dine reservationspartnere direkte for at foretage ændringer i dine priser. Dine nye priser vil blive vist på din TripAdvisor-registrering, når de rejsende søger efter kapacitet på din ejendom.

Hvis du ikke er kommercielt forbundet med en reservationspartner, er vores funktion TripConnect en god måde, hvorpå du kan opdatere dine priser og gøre det muligt at reservere hos dig. Gå til https://www.tripadvisor.dk/TripConnect for at komme i gang.