Hvordan kan jeg få min ejendom til at blive vist i søgeresultaterne på TripAdvisor?

Der er to forskellige måder til at søge på TripAdvisor: Det generelle søgefelt og boksen Planlæg den perfekte rejse.

Søgemulighed 1: Det generelle søgefelt

Det generelle søgefelt er øverst på TripAdvisors startside og ude i siden på de fleste sider på webstedet. Hvis din ejendom ikke kommer frem, når du laver en generel søgning, betyder det, at vi ikke har en registrering af den på TripAdvisor. Den gode nyhed er? Det er let at tilføje din ejendomsregistrering!

Læs vores guide Få din virksomhed på TripAdvisor, så du kan få en trin-for-trin gennemgang af, hvad du bør vide, og så kan du registrere din virksomhed på TripAdvisor. På ingen tid kan du begynde at samle anmeldelser, imponere rejsende og meget mere.

Søgemulighed 2: Boksen Planlæg den perfekte rejse

En anden måde til at søge på TripAdvisor er ved at bruge boksen Planlæg den perfekte rejse, som er øverst på vores startside. Kun indkvarteringssteder, der accepterer reservationer på nettet gennem en partner som Expedia eller Hotels.com, vil blive vist, når man søger i denne boks.

Vil du have dit indkvarteringssted til at fremgå i denne form for søgning? Så skal du kontakte et af disse partnerwebsteder direkte for at oprette en konto.