Hvordan fjerner jeg som ejer min virksomheds registrering fra TripAdvisor?

Vi forstår, at nogle virksomheder måske gerne vil fjerne deres registrering af forskellige årsager. Det er dog vores mission at være en omfattende kilde til rejseoplysninger for vores brugere. Vi fjerner kun registreringer under specifikke omstændigheder.

Hvad er TripAdvisors politik for lukkede ejendomme?

Gå til Lukkede eller flyttede registreringer

Hvis din virksomhed er permanent lukket, skal du følge disse trin:

1. Log på ledelsescenteret
  2. Vælg "Opdater virksomhedsoplysninger".
  3. I afsnittet "Din registreringsstatus" øverst på siden skal du vælge "Luk din registrering".
  4. Angiv datoen for lukningen og eventuelle relevante kommentarer. Bekræft lukningen.

Hvis din virksomhed IKKE er lukket permanent, er din registrering en god mulighed for din ejendom.

Med blot en lille indsats kan du gøre din TripAdvisor-registrering til et effektivt markedsføringsredskab. Følge disse tip, som andre virksomheder har brugt til at tiltrække flere gæster og få flere anmeldelser:

• Du kan bruge konstruktiv feedback i anmeldelser til at skabe forbedringer og øge din kundetilfredsstillelse
  • Du kan bede gæster om at skrive en anmeldelse
  • Du kan svare på anmeldelser ved hjælp af funktionen Svar fra ledelsen
  • Du kan overføre billeder og videoer – de hjælper dig med at skille dig ud!
  • Du kan se, hvad dine konkurrenter gør for at gøre deres gæster glade