Hvordan kan jeg opdatere min ejendoms oplysninger?

Som ejer eller repræsentant kan du anmode om opdateringer af dine virksomhedsoplysninger i ledelsescenteret. Læs mere om fordelene ved at gøre dette. Sådan anmoder du om opdateringer:

1. Først skal du gøre krav på din registrering. Hvis du ikke allerede har gjort dette, kan du komme i gang på ved at gå til http://www.tripadvisor.dk/Owners.
  2. Klik på ”Din virksomhed” i hovedmenuen. Dette fører dig til ledelsescenteret.
  3. Klik på ”Administrer dit TripAdvisor-websted”
  4. Herfra kan du anmode om ændringer som:
      • Opdatering af din ejendoms nøgleoplysninger og faciliteter
      • Ændring af ejerskab eller store renoveringer
      • Overførsel og redigering af billeder og videoer og meget mere!

Bemærk! Alle anmodninger gennemgås omhyggeligt for at sikre, at de er til de rejsendes fordel, og at de overholder vores politikker.