Hvordan bruger jeg særtilbud som repræsentant for en virksomhed?

Abonnenter med indkvarteringssteder kan oprette særtilbud. Disse eksklusive tilbud kan hjælpe virksomheder med at skille sig ud fra konkurrenterne og vises på ejendommens registreringsside og i søgeresultater for området.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du opretter særtilbud, kan du læse denne vejledning. Hvis du er interesseret i at købe et abonnement på Business Advantage, kan du gå til  www.tripadvisor.dk/BusinessAdvantage for at få flere oplysninger.