Hvordan kan jeg som rejsende hjælpe med at rette forkerte virksomhedsoplysninger?

Hvis du kigger på TripAdvisor og bemærker, at der mangler oplysninger om en registrering, eller at de er unøjagtige, bedes du kontakte os.

(Hvis du er ejer af eller registreret repræsentant for virksomheden, skal du gå til ledelsescenteret).

Restauranter og aktiviteter

Hvis du vil indsende opdateringer til restauranter og aktiviteter, skal du gå til TripAdvisor-siden for registreringen og vælge "Forbedr denne registrering"

.

Du kan:

• opdatere oplysninger om registreringen
  • fortælle os, at registreringen er upassende i henhold til vores retningslinjer
  • fortælle os, at registreringen er en dublet af en anden registrering
  • fortælle os, at registreringen er permanent lukket
  • fortælle os, at registreringen ikke findes

Indkvarteringssteder

Brug generel support til at indsende opdateringer af indkvarteringssteder.

Flyselskaber

Send os en e-mail med opdateringer af flyselskaber.