Hvilke slags steder er registreret på TripAdvisor?

TripAdvisor registrerer permanente turistseværdigheder. Så længe vi kan bekræfte, at en virksomhed eller seværdighed overholder vores retningslinjer, føjer vi den til vores websted.

Hvis du vil se vores retningslinjer for registreringer, skal du vælge den type sted, du er interesseret i:

• Restauranter
  • Aktiviteter omfatter permanente seværdigheder og ture.
  • Indkvarteringssteder omfatter hoteller, B&B'er/kroer og specialiserede indkvarteringssteder. Indkvarteringssteder omfatter IKKE ferieboligudlejning.
  • Ferieboligudlejning – Vi har indgået et partnerskab med FlipKey, Holiday Lettings, Niumba og House Trip for at vise ferieboligudlejning på TripAdvisor.
  • Flyselskaber

Bemærk! Vi har i øjeblikket IKKE registreringssider for rejsebureauer, websites til onlinebooking eller krydstogter.

Leder du efter et krydstogt? Prøv vores partnerwebsted Cruise Critic.