Hvordan beder jeg om, at der tilføjes et sted eller en virksomhed på TripAdvisor?

Hvis vi ikke har indkvarteringsstedet, flyselskabet, restauranten eller seværdigheden, som du leder efter, kan du fortælle os om det.

Inden du indsender en anmodning, skal du sørge for, at stedet eller virksomheden overholder vores retningslinjer:

Hvis stedet eller virksomheden ikke overholder vores retningslinjer, skal du indsende din anmodning ved at bruge én af følgende måder:

Rejsende: Føj et sted til TripAdvisor

Ejere og bestyrere: Registrer din virksomhed på TripAdvisor

Autoriserede repræsentanter for flyselskaber: Send en e-mail til os fra din virksomheds-e-mailadresse (f.eks. louise@abc-flyselskab.dk)