Hvad er en registrering?

En registrering er en virksomheds side på TripAdvisor. Den indeholder stedets placering i popularitetsindekset, rejsendes vurderinger, anmeldelser og billeder. Siden kan også have indhold fra virksomheden selv, såsom professionelle billeder og svar fra ledelsen på anmeldelser fra rejsende.

Alle kan  bede om en ny registrering  for et indkvarteringssted, et flyselskab, en seværdighed eller en restaurant – og det er gratis!

Prøver du som ejer eller bestyrer at gøre krav på din virksomheds registrering på TripAdvisor? Få flere oplysninger om, hvordan du gør det her.