Søg i supportafdelingen

Vores retningslinjer for rejsendes anmeldelser

TripAdvisor Support -

Vi er vilde med at høre om dine rejseoplevelser og sætter stor pris på dine bidrag til vores websted. Vi vil også gerne sikre os, at TripAdvisor er en sikker og pålidelig kilde for vores globale fællesskab. Hvis du vil hjælpe os med at nå det mål og have dine anmeldelser offentliggjort så hurtigt som muligt, skal du sørge for, at dine anmeldelser er:

Familievenlige

Vi vil gerne bevare et trygt, familievenligt miljø, og derfor tillader vi ikke brug af bandeord eller vulgære udtryk i anmeldelser. Vi afviser også anmeldelser, som indeholder eksplicitte seksuelle kommentarer, hadefulde ytringer, fordomsfuld sprogbrug, trusler eller personlige fornærmelser. Hold en sober tone. Alle anmeldelser, som beskriver anmelderens deltagelse i ulovlige aktiviteter – herunder aktiviteter, som opfordrer til eller beskriver stofmisbrug i strid med lokal lovgivning – vil blive fjernet. Vi offentliggør kun anmeldelser fra rejsende i alderen 13 år og opefter.

Relevante for de rejsende

Sørg for, at dine anmeldelser er relevante og nyttige for de rejsende – husk, at de læser din anmeldelse for at finde ud af, hvad de potentielt kan forvente sig af deres oplevelse med en given virksomhed. Undlad derfor at bruge personligt fornærmende sprog, at køre smædekampagner eller at udtrykke nogen personlige holdninger i forhold til politik, etik, religion eller bredere sociale problemer. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til TripAdvisor i forbindelse med vores moderationspolitikker, er du velkommen til at kontakte os via supportafdelingen. Alle spørgsmål rettet til ejere af ejendomme eller andre rejsende vil blive fjernet. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til andre TripAdvisor-brugere, er du velkommen til at benytte vores fora. Hver enkelt ejendom har en funktion til spørgsmål og svar i sin registrering – der kan du stille spørgsmål til ejeren af ejendommen.

Upartiske

Anmeldelser er mest nyttige, når de giver upartiske tip. Vi tillader ikke, at individer eller enheder, som ejer eller er tilknyttet en ejendom, offentliggør anmeldelser af deres egne eller konkurrerende virksomheder. Anmeldelser, som indsendes i et forsøg på at afpresse en registrering, vil ikke blive offentliggjort. Hvis du har mistanke om, at en anmeldelse er falsk eller ikke lever op til TripAdvisors retningslinjer for indlæg, kan du benytte indberetningsfunktionen, som findes nederst i hver anmeldelse.

Nyttige, førstehåndsoplysninger

Vores fællesskab vil gerne høre om din oplevelse. Det betyder, at andenhåndsoplysninger, rygter eller udtalelser fra andre kilder ikke accepteres i din anmeldelse. Skriv derfor kun anmeldelser, som er baseret på reelle oplevelser, som du har haft, og sørg for, at dine anmeldelser er detaljerede nok til, at andre rejsende kan drage nytte af dine tip.

Aktuelle

De bedste anmeldelser er dem, som er skrevet inden for et år efter selve oplevelsen. Vi offentliggør derfor ikke anmeldelser af gamle rejseoplevelser. Vi vil gerne høre mere om alle de rejser, du har været på, men husk, at du kun kan indsende én anmeldelse pr. oplevelse med en given ejendom. Yderligere anmeldelser af en ny oplevelse på en restaurant kan indsendes en måned efter offentliggørelsen af din seneste anmeldelse. Yderligere anmeldelser af en ny oplevelse på et hotel eller med en seværdighed kan indsendes tre måneder efter offentliggørelsen af din seneste anmeldelse. Det er anderledes med anmeldelser af flyselskaber – så længe du anmelder en unik oplevelse (én anmeldelse pr. etape), er der ingen begrænsninger for, hvor mange anmeldelser du må indsende eller hvor ofte. Hvis du vil opdatere en af dine tidligere anmeldelser, skal du fjerne anmeldelsen via vores supportafdeling og indsende en redigeret version. Vær dog opmærksom på, at du kun kan gøre det én gang pr. anmeldelse.

Originale

Giv os dine allerbedste og mest præcise tip – bare sørg for, at det er dine. Anmeldelser skal indeholde originalt indhold og ikke omfattende citeret materiale fra andre kilder. Alt materiale i anmeldelsesindholdet, som er plagieret fra andre websteder, anmeldere, e-mails eller trykt materiale, vil blive fjernet.

Ikkekommercielle

Anmeldelser er beregnet til at give tip til andre rejsende – ikke til at gøre reklame for en tjeneste eller en virksomhed. Undlad at inkludere kommercielt indhold eller reklamemateriale af nogen art. Anmeldelser, der skrives med personlig vinding for øje, som f.eks. gaver, tjenester eller penge, vil blive fjernet. Vi forbeholder os retten til at afvise specifikt indhold af en hvilken som helst årsag. Vi tillader ikke anmeldelser, der indeholder links til eksterne websteder.

Respekterer private oplysninger

Vi respekterer både dine fortrolige oplysninger og fortrolige oplysninger om de virksomheder, vi registrerer. Vi ser gerne, at du deler alle dine oplevelser med os, men husk at holde personlige eller private oplysninger for dig selv, som f.eks. koder til døre, adgangskoder og lignende. Alle anmeldelser, der indeholder private økonomiske data, som f.eks. kreditkortnumre, loyalitetsprogramnumre eller andre økonomiske oplysninger, vil ligeledes blive fjernet. Det omfatter både anmelderens oplysninger og oplysninger om andre. Vi tillader, at navne offentliggøres på vores websted. Vi kan dog fjerne efternavne efter anmodning. Dette omfatter efternavne på medarbejdere og ejere, som har tilknytning til den ejendom, du anmelder.

Registreret på TripAdvisor

Anmeldelser skal have direkte tilknytning til den ejendom, som de indsendes til. Du skal derfor sikre dig, at du indsender din anmeldelse til den rette registrering på TripAdvisor. Hvis du for eksempel vil anmelde en hotelrestaurant, men ikke selve hotellet, skal du sørge for, at din anmeldelse indsendes til den tilsvarende restaurantregistreringsside og ikke hotelregistreringssiden for den pågældende ejendom.

Din anmeldelse skal være for et indkvarteringssted, en restaurant eller en seværdighed, der overholder vores registreringskrav.

I forbindelse med ferieboligudlejning er vores partnere http://www.FlipKey.com og http://www.holidaylettings.co.uk. Du kan besøge en af disse for at registrere din ejendom.

I forbindelse med krydstogtregistreringer kan du besøge vores partnerwebsted http://www.CruiseCritic.com.

Letlæselige

Hjælp andre rejsende med at få mest muligt ud af din anmeldelse ved at benytte det korrekte alfabet for dit sprog, og undgå maskinoversættelser, som gør det svært at læse og forstå din anmeldelse. Undlad at bruge HTML-tags, for mange ord kun med STORE BOGSTAVER og slangudtryk. Vi har et minimum for antal tegn – brug pladsen på detaljer om din rejse, og undgå at inkludere indhold, som ikke er nyttigt for andre rejsende.

TripAdvisor forbeholder sig retten til at fjerne en anmeldelse eller et svar fra ledelsen til enhver tid uanset årsag. De anmeldelser, der offentliggøres på TripAdvisor, er individuelle og meget subjektive meninger. De meninger, der er udtrykt i anmeldelserne, tilhører TripAdvisors medlemmer og ikke TripAdvisor LLC. Vi støtter ikke meninger, der er udtrykt af anmeldere eller i svar fra ledelsen. Vi er ikke tilknyttet et sted, der er registreret eller anmeldt på dette websted.

I henhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger udleverer TripAdvisor ikke personlige oplysninger om nogen personer.