Søg i supportafdelingen

Hvornår bliver min anmeldelse vist?

TripAdvisor Support -

Det tager normalt 24-48 timer, før anmeldelser vises på vores websted. Det kan tage flere dage, hvis din anmeldelse skal gennemgås af vores redaktører. Dette kan ske, hvis du vedhæfter et stort antal billeder til din anmeldelse, eller hvis du ikke overholder vores retningslinjer for anmeldelser.

Når du har indsendt din anmeldelse, kan du se anmeldelsens overskrift på siden Anmeldelser under din profil, og den vil være markeret som afventende. Når din anmeldelse er offentliggjort, sender vi en e-mail til dig.

Hvis vi ikke kan offentliggøre din anmeldelse, underretter vi dig om årsagen. Bemærk, at i nogle tilfælde sender vi også en e-mail, hvori vi beder dig om at verificere din anmeldelse, inden vi offentliggør den, og du skal klikke på linket i verifikations-e-mailen for at fuldføre denne proces.

Bemærk! Anmeldelser af lejede ferieboliger gennemgår yderligere verifikation og tager derfor længere tid at blive offentliggjort.