Hvorfor er min anmeldelse ikke offentliggjort endnu?

De fleste anmeldelser offentliggøres inden for 24-48 timer. Hvis en anmeldelse er markeret til at skulle læses grundigere igennem, kan det tage flere uger, især i de perioder hvor vi har mest travlt. Som en gratis service for rejsende gør vi vores bedste for at sikre hurtig offentliggørelse af høj kvalitet. Vi træffer vores beslutninger ud fra, hvad vi tror, at vores medlemmer vil synes, er mest nyttigt og relevant.

Det tager længere tid før anmeldelser med indhold, der ikke overholder vores retningslinjer, bliver vist på vores websted. For eksempel:

• Personlige angreb eller sprog, der ikke er familievenligt
  • Kommentarer om andre anmeldelser eller anmeldere
  • Anmeldelser, der er indsendt for det forkerte sted eller flyselskab

Hvis vi ikke kan offentliggøre din anmeldelse, sender vi dig en e-mail for at underrette dig om årsagen. Du kan så vælge at genindsende din anmeldelse med tanke på vores retningslinjer for offentliggørelse.