Hvad kan jeg gøre, hvis jeg indsendte min anmeldelse for det forkerte sted eller flyselskab?

Bare rolig! Hvis du indsender en anmeldelse for et forkert indkvarteringssted, et forkert flyselskab, en forkert restaurant eller en forkert seværdighed, kan vi let løse det.

Hvis du vil kontakte os angående en anmeldelse, der lader til at være på den forkerte placering, skal du gøre følgende:

1. Gå til siden med support til brugeranmeldelser.
  2. Under rullemenuen "Hvad vil du foretage dig?" skal du vælge "Anmeldelse af forkert sted".
  3. Du kan derefter vælge en af dine anmeldelser fra rullemenuen "Hvilken anmeldelse?". Når du har fundet anmeldelsen, skal du klikke på den grønne knap "Skift ejendom", der vises under den valgte anmeldelse.
  4. Til sidst skal du søge efter indkvarteringsstedet, flyselskabet, restauranten eller seværdigheden, som du ville have anmeldt, vælge det/den og klikke på knappen "Send".

Når vores redaktører får din anmodning, retter vi gerne anmeldelsen for dig. Anmeldelsen bør vises på den valgte placering inden for en dags tid.