Hvad udgør en førstehåndsanmeldelse fra rejsende?

Vi accepterer anmeldelser, der beskriver førstehåndsoplevelser af en virksomheds faciliteter eller tjenester. Almindelig diskussion, der ikke beskriver en bestemt oplevelse, offentliggøres ikke. I øvrigt:

• Andenhåndsoplysninger og rygter (ubekræftede oplysninger, forlydender eller udtalelser fra andre kilder eller rapporterede meninger/oplevelser fra andre) accepteres ikke.
  • Anmeldelser, der er skrevet af ejeren, ledelsen eller en repræsentant for ejendommen eller kæden, som ejendommen hører til, herunder tidligere ansatte, frivillige eller personer, der har forbindelse til eller er i familie med ansatte på den pågældende ejendom eller ejendomskæde, accepteres ikke.
  • Ingen anmeldelser, der er skrevet af sælgere, der er ansat af ejendommen eller ejendomskæden.
  • Personer, der er tilknyttet en ejendom, må ikke anmelde andre ejendomme af samme type (indkvarteringssted, restaurant eller seværdighed) i den samme by eller inden for 16 km fra ejendommen.
  • Personer, der er tilknyttet en ejendom eller en ejendomskæde (f.eks. som medarbejder), må ikke anmelde konkurrenter.
  • Vurderinger af eller kommentarer om aspekter af en virksomhed eller et flyselskab, du ikke personligt har oplevet, accepteres ikke. For eksempel:
    • Du må gerne skrive en anmeldelse af en oplevelse med receptionen på et hotel, selvom du valgte ikke at overnatte der, men du må ikke vurdere overnatningskvaliteten.
    • Vi kan desværre ikke acceptere anmeldelser af oplevelser med ferieboligudlejning, der fandt sted under bookingprocessen eller før ankomst til ejendommen.