Hvad er en anmeldelse?

En anmeldelse er en skriftlig redegørelse for din rejseoplevelse, som du indsender til vores websted for at fortælle om den til andre rejsende. Du kan gennemse indkvarteringsstederne, flyselskaberne, restauranterne og seværdighederne, der er registreret på TripAdvisor. Husk på disse ting:

• Vi opfordrer dig til at være oprigtig og ærlig om din oplevelse, så længe du overholder vores retningslinjer for anmeldelser.
  • Anmeldelser offentliggøres ikke lige med det samme. De godkendes mellem 24 og 48 timer, efter du har indsendt dem, så længe de overholder vores retningslinjer. Denne proces kan vare længere, hvis anmeldelsen markeres til nærmere gennemsyn.
  • Det er gratis at skrive en anmeldelse – men vi betaler dig heller ikke for det.
  • Anmeldelser udløber ikke og vil i de fleste tilfælde blive på vores websted i ubegrænset tid. En anmeldelse kan en gang imellem blive fjernet på anmelderens foranledning eller i sjældne tilfælde blive anset som en overtrædelse af vores retningslinjer. Du kan også indberette en upassende anmeldelse.