Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

Det er meget nemt at skrive en anmeldelse på TripAdvisor. Du kan gøre det på flere forskellige måder:

• Fra en registreringsside skal du rulle ned til afsnittet Anmeldelser og klikke på knappen "Skriv en anmeldelse".
  • Fra vores startside eller din profilside skal du vælge "Skriv anmeldelse" i venstre side. Brug formatet [Place name] [Location] for at opnå de bedste resultater. Hvis du ikke kan finde det sted, som du leder efter, skal du klikke på pop op-vinduet "Tilføj en registrering" for at anmode om en ny registrering og følge vejledningen.
    Hvis du har brug for tip til at skrive en nyttig anmeldelse, kan du klikke https://www.tripadvisor.dk/TripNews-a_ctr.reviewerguideDAher.

Din anmeldelse vises med det samme på din profilside, men der kan gå et par hverdage, før den bliver behandlet. Hvis der går mere end 48 timer, kan du se vores grunde til, hvorfor det tager længere tid at offentliggøre nogle anmeldelser.