Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

Vil du skrive en anmeldelse?

1. Klik på knappen Skriv en anmeldelse på det grønne navigationspanel.
  2. Find ejendommen, stedet eller flyselskabet, du vil anmelde:
    • Du kan evt. først begrænse din søgning til hoteller, ferieboligudlejning, flyselskaber, restauranter eller seværdigheder.
    • Søg efter og vælg det sted, du vil anmelde. Brug formatet "[Place name] [Location]" for at få de bedste resultater.
    • Bemærk! Hvis du ikke kan finde det sted, du leder efter, har vi nok ikke registreret det endnu. Find linket til anmodning om en ny registrering, og følg vejledningen.
  3. Udfyld formularen "Skriv en anmeldelse". Sørg for at inkludere din vurdering, overskrift, anmeldelsestekst, rejsetype, rejsedatoer og eventuelle andre valgfri oplysninger, du ønsker at medtage, såsom et billede eller faciliteter, du har benyttet.
  4. Bekræft, at din anmeldelse er baseret på en ægte rejseoplevelse ved at sætte flueben i feltet, og klik derefter på knappen Send din anmeldelse!

Når du har indsendt din anmeldelse, kan du se anmeldelsens overskrift på siden Anmeldelser under din profil, og den vil være markeret som afventende. Din anmeldelse bliver behandlet inden for et par hverdage. Hvis det tager lang tid, inden den bliver offentliggjort, kan du læse vores årsager til, hvorfor nogle anmeldelser tager længere tid om at blive offentliggjort.