Hvad udgør irrelevant indhold?

Offentliggør ikke indhold, der ikke er relevant for rejseplanlægning og -undersøgelse.

• Anmeldelser af rejser og kundeserviceoplevelser skal indsendes inden for et år efter oplevelsen. Anmeldelser af lejede ferieboliger accepteres for det nuværende kalenderår og de to forudgående kalenderår.
  • Ingen fornærmende sprogbrug, der er irrelevant for kundeservice (som f.eks. sårende fysiske beskrivelser eller skældsord). Forsøg ikke en smædekampagne ved at ty til ekstreme handlinger for at skade et varemærkes eller en persons ry eller anspore fællesskabet til at gøre det samme.
  • Ingen personlige, politiske, etiske eller religiøse meninger, diskussioner eller kommentarer i anmeldelser.
  • Ingen nedsættende kommentarer om andre anmeldelser, anmeldere eller svar fra ledelsen.
  • Ingen spørgsmål rettet til TripAdvisors brugere (herunder repræsentanter for ejendommen). Gå til vores fora for at få hjælp med rejserelaterede spørgsmål.
  • Ingen kommentarer rettet til TripAdvisors personale eller om TripAdvisors politikker. Spørgsmål til TripAdvisors personale skal indsendes via supportafdelingen og vil ikke blive opslået som anmeldelser.

Yderligere krav til billeder fra rejsende:

• Ingen billeder eller materiale, der ikke har relevans for hotellet, seværdigheden, restauranten, stedet eller generelle rejseoplevelser
  • Ingen ens billeder.
  • Ingen irrelevante eller intetsigende billedtekster.