Hvor ofte må jeg skrive en anmeldelse?

Du må skrive én anmeldelse om et givet indkvarteringssted, en given restaurant eller seværdighed pr. besøg. Medlemmer må indsende efterfølgende anmeldelser ved yderligere besøg efter følgende regler:

• Indkvarteringssteder og seværdigheder: Anmeldelser af efterfølgende besøg må indsendes tre måneder efter offentliggørelsen af din seneste anmeldelse.
  • Restauranter: Anmeldelser af efterfølgende besøg må indsendes én måned efter offentliggørelsen af din seneste anmeldelse.
  • Bemærk, at du kun kan indsende en opdateret anmeldelse én gang for hver oplevelse.

Du må skrive et ubegrænset antal flyselskabanmeldelser af et hvilket som helst flyselskab. En anmeldelse af et flyselskab kan omfatte blot en enkelt del af en flyrejse (f.eks. London til New York), eller anmeldelsen kan dække hele oplevelsen tur-retur med et flyselskab (f.eks. London til New York til London), hvis den blev foretaget med det samme flyselskab. Hvis du havde flere mellemlandinger, må din anmeldelse også omfatte disse dele, hvis det er med det samme flyselskab.