Hvis jeg skriver en anmeldelse af en virksomhed, kan virksomheden så kontakte mig angående den?

I henhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger må en anmelders e-mailadresse ikke udleveres til ejere, ledere eller andre. Anmeldere er anonyme, medmindre de vælger at indsætte deres e-mailadresse eller kontaktoplysninger i et bidrag såsom en anmeldelse eller et forumindlæg.

Hvis du anvender et beskrivende brugernavn (f.eks. NYCredheadmom) eller et automatisk brugernavn (der består af dit fornavn og initialet på dit efternavn) som dit viste navn, kan den virksomhed, du anmelder, muligvis regne ud, hvem du er.

Virksomhedsejere eller -ledere kan kontakte dig via TripAdvisors system til private meddelelser, der giver TripAdvisor-medlemmer mulighed for at svare, uden at deres e-mailadresse udleveres. Ejere kan bruge meddelelsessystemet til at takke anmeldere, bede om yderligere feedback eller gøre berettigede forsøg på at løse kundeserviceproblemerne, men ejere må ikke bede anmeldere om at fjerne en anmeldelse via meddelelsessystemet, og det er på ingen måde tilladt at chikanere anmeldere.

Hvis du vil have flere oplysninger om vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, kan du klikke her.