Hvad betyder familievenligt?

Alt indhold på TripAdvisor skal være familievenligt. Her er nogle tip:

• Ingen stødende sprogbrug eller billeder, herunder, men ikke begrænset til:
      • Bandeord
      • Skældsord og sjofelheder
      • Racisme
      • Hadefulde ytringer eller fordomsfulde kommentarer
      • Personlige fornærmelser
      • Fjendtlige kommentarer og truende sprogbrug
  • Vi tillader ikke grafiske beskrivelser af dødsfald, skader, voldelige kriminelle handlinger eller dyremishandling. Personlige beretninger om dødsfald og kriminalitet vil blive vurderet fra sag til sag.
  • Alle almindelige bandeord er forbudt (du ved selv, hvilke vi mener).
  • Vi fjerner anmeldelser og indlæg, der promoverer eller søger råd om deltagelse i ulovlige aktiviteter. Dette omfatter køb eller salg af ulovlige stoffer (i henhold til rejsemålets lovgivning), bidrag til en mindreårigs lovovertrædelse, fremskaffelse af falske id'er, køb eller salg af designerkopivarer, piratkopier af cd'er, dvd'er eller videospil og andre varer fra det sorte marked, smugling af varer gennem tolden og bestikkelse af myndighedsrepræsentanter. Vi fjerner ikke indhold angående lokale bestemmelser eller ejendomsvedtægter og heller ikke ikke-kriminel aktivitet.
  • Hvis en tragisk hændelse direkte påvirker rejser til et bestemt rejsemål (f.eks. en naturkatastrofe eller en situation, hvor gader, lufthavne eller indkvarteringssteder lukkes), tillader vi familievenlige, rejserelaterede forumdiskussioner om hændelsen.