Hvad betyder familievenligt?

Alt indhold på TripAdvisor skal være familievenligt. Her er nogle tip:

• Stødende sprog eller billeder accepteres ikke, inklusive men ikke begrænset til:
    • Stødende sprogbrug
    • Uanstændigheder eller vulgariteter
    • Racemæssige eller etniske nedsættende bemærkninger
    • Hadefulde ytringer eller fordomsfulde kommentarer
    • Personlige fornærmelser
    • Fjendtlige kommentarer og truende sprogbrug
  • Vi tillader ikke grafiske beskrivelser af dødsfald, tilskadekomst eller voldelig kriminel aktivitet. Førstehåndsberetninger om dødsfald og krimimel aktivitet betragtes på individuel basis.
  • Alle almindelige bandeord er forbudte (du ved, hvilke det er), og vi fjerner anmeldelser og indlæg, der indeholder bandeord, der på smart vis (eller ikke smart vis) er fejlagtigt stavet for at omgå vores indholdsfiltre.
  • Vi fjerner anmeldelser og indlæg, der fremmer eller søger rådgivning om engagement i ulovlige aktiviteter. Dette omfatter køb eller salg af ulovlige substanser (i henhold til rejsemålets lovgivning), medvirken til kriminalitet blandt mindreårige, formidling af falske id'er, køb eller salg af designerkopier, pirat-cd'er, -dvd'er eller -videospil og andre genstande på det sorte marked, smugle genstande gennem tolden og bestikke embedsmænd.
  • Hvis en tragisk hændelse påvirker rejsen til et bestemt rejsemål (f.eks. en naturkatastrofe eller en situation, der lukker gader, lufthavne eller indkvarteringssteder), tillader vi familievenlige og rejserelaterede forumdiskussioner om hændelsen.