Hvordan indberetter jeg en upassende anmeldelse?

Hvis du er rejsende, kan du klikke på linket "Problemer med denne anmeldelse?" under en anmeldelse for at indberette den til vores redaktører. Brug denne funktion, hvis du synes, at en anmeldelse er mistænkelig eller ikke overholder vores retningslinjer.

Hvis du vil indberette en upassende anmeldelse af en ejendom, du ejer eller driver, kræver vi, at du registrerer og verificerer din identitet som en virksomhedsrepræsentant, og derefter indberetter anmeldelsen gennem dit ledelsescenter.

Vi har den rette teknologi og et team af redaktører til at ændre anmeldelser. Intet system er dog perfekt, og vi arbejder løbende på at holde os et skridt foran dem, der prøver at udnytte systemet. Det kan ske, at en upassende anmeldelse slipper igennem. I disse sjældne tilfælde kan du indberette materialet til os og dermed hjælpe med at sikre, at indholdet på vores websted er af høj kvalitet.