Hvordan registrerer TripAdvisor svindel?

Vi kan af naturlige årsager ikke fortælle dig præcist, hvordan vi registrerer svindel. Men her er hvad, vi kan fortælle dig:

• TripAdvisor bestræber sig på at sikre, at indholdet på vores websted afspejler rigtige rejsendes objektive oplevelser.
  • Vores team, der arbejder med indholdets integritet, udnytter en bred ekspertise til konstant at forbedre vores evner til at forhindre og opdage misbrug.
  • Og vores store - og engagerede - fællesskab af millioner af rejsende holder også øje for os.