Hvad sker der, hvis der opdages falske anmeldelser af en virksomhed?

Hvis vi fastslår, at der er indsendt falske anmeldelser af en virksomhed, er der flere mulige konsekvenser:

• En virksomheds placering kan falde i TripAdvisors popularitetsindeks. Dette medfører, at virksomheden vises senere på en liste over lignende virksomheder, hvilket betyder, at den pågældende virksomhed f.eks. kan blive vist på den fjerde resultatside i stedet for på den første.

Oplysninger om placeringen af ejendomme håndteres fra sag til sag og er beskyttede.
  • Ejendommen vil ikke længere komme i betragtning til anerkendelse i form af TripAdvisors Travellers' Choice-priser, Top 10-lister, pressemeddelelser osv.
  • Der vil muligvis blive sat en stor rød advarselsmeddelelse op på registreringssiden, hvor der står, at der kan forekomme mistænkelige anmeldelser af ejendommen. Vi offentliggør disse advarsler i stedet for helt at fjerne virksomheden fra siden, da meddelelsen giver rejsende de oplysninger, de skal bruge for at beskytte sig selv og foretage det bedst mulige valg.