Hvorfor bruger TripAdvisor ikke godkendelse af navne eller kræver et bevis på opholdet?

Hvis vi skulle begrænse anmeldelser til ingen andre end den person, hvis navn står på regningen, tror vi, at rejsende ville gå glip af et væld af anden brugbar feedback. En anmelder vil måske gerne fortælle om en kundeserviceoplevelse, der ikke omfatter en overnatning, eller anmelde et hotelophold, som en anden i vedkommendes selskab betalte for.