Gennemgår TripAdvisor anmeldelser?

Ja, vi har den rette teknologi og et team til at gennemse anmeldelserne for at sikre, at de for eksempel:

• er familievenlige
  • er indsendt til den rette virksomhed
  • overholder alle andre retningslinjer.

Vi kontrollerer ikke fakta i anmeldelser. Med millioner af anmeldelser ville det være umuligt for os at bekræfte alle detaljer i dem alle. Vi mener, at mængden af indhold gør det muligt for rejsende at spotte tendenser og afgøre, om en ejendom er den rette for dem.

Læs vores retningslinjer for anmeldelser, hvis du vil have yderligere oplysninger eller indberette en upassende anmeldelse.