Gennemgår TripAdvisor anmeldelser?

Ja, vi har den rette teknologi og et team til at gennemse anmeldelserne for at sikre, at de for eksempel:

• er familievenlige
  • er indsendt for den rigtige virksomhed
  • overholder alle andre retningslinjer

Vi kontrollerer ikke fakta i anmeldelser. Der er over 100 millioner anmeldelser og mere end 1,5 millioner hoteller, restauranter og seværdigheder, så det ville være umuligt for os at kontrollere hver eneste oplysning. Vi mener, at alene antallet af anmeldelser - vi offentliggør gennemsnitligt 60 bidrag hvert minut! - sætter rejsende i stand til at spotte tendenser i anmeldelser og giver en bedre basis for at bestemme, hvorvidt en ejendom er den rigtige for dem.

Læs vores retningslinjer for anmeldelser for yderligere oplysninger, eller indberet en upassende anmeldelse.