Hvad gør jeg, hvis en virksomhedsejer beder mig direkte om at fjerne en anmeldelse?

TripAdvisor tolererer på ingen måde trusler eller mobning af anmeldere, og du skal kontakte os, hvis du oplever dette. Det er sjældent, at en hotelejer truer en anmelder, men hvis vi finder ud af, at dette finder sted, vil vi gribe ind over for ejeren.

Det er sjældent, at en hotelejer truer en anmelder med strafferetlig forfølgelse, men hvis vi finder ud af, at dette finder sted, sender vi et brev til ejeren, der gør dem opmærksom på, at deres ejendom bliver aktivt overvåget af TripAdvisor for mistænkelig aktivitet, og at de skal stoppe ethvert forsøg på at underminere vores system. Vi gør dem også opmærksom på, at vi har en metode til afstraffelse af virksomheder, der gør sådanne forsøg.

Hvis en ejer ønsker at bruge vores system til private meddelelser til at sende rejserelaterede meddelelser, skal vedkommende opholder alle vores retningslinjer for private meddelelser.

Det er ikke muligt at opnå direkte kontakt mellem ejere og medlemmer af vores rejsefællesskab gennem TripAdvisor. Alle brugere af vores websted forbliver anonyme, medmindre de bestemmer sig for at oplyse deres e-mailadresse eller kontaktoplysninger i deres anmeldelse. Hvis du vil se vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, kan du klikke her.