Hvordan kan brugere af webstedet give TripAdvisor besked om eventuel svindel?

Hvis du vil indberette eventuelt subjektivt indhold, kan du klikke på Indberet-flaget, der findes nederst i hver offentliggjort anmeldelse. Efter din indberetning vil vi undersøge klagen inden for 48 timer og pålægge en eventuel nødvendig straf. Medtag alle oplysninger, du tror, kan hjælpe os til at forstå situationen, i din indberetning. Vi sætter stor pris på den hjælp, vi får, fra vores fantastiske gruppe af loyale medlemmer.