Hvordan kan jeg reklamere på TripAdvisor?

Søger du måder, hvorpå du kan skaffe flere kunder? TripAdvisor tilbyder en række betalingsværktøjer, som kan hjælpe forskellige virksomhedstyper.

Løsninger til overnatningssteder

Business Advantage

Hvis du er ejer eller bestyrer af et overnatningssted, såsom et hotel eller en B&B, kan du købe et abonnement på Business Advantage. Med dette abonnement kan du:

• gøre det muligt for millioner af potentielle gæster at booke hos dig med et enkelt klik eller opkald ved hjælp af kontaktoplysninger og funktionen Klik for at ringe til mobiltelefoner
  • skille dig ud fra konkurrenterne ved at dele eksklusive særtilbud og meddelelser på computer og mobil
  • drage fordel af omfattende data fra statistikpakken til at tage vigtige forretningsbeslutninger og skabe bedre kundeoplevelser
  • fremvise din ejendom, som du gerne vil have, at potentielle gæster ser den, med favoritbilleder og forsidebilleder
  • inspirere potentielle gæster ved at fremvise en ny positiv anmeldelse øverst på din TripAdvisor-side med favoritanmeldelser

Hvis du vil have flere oplysninger om Business Advantage, kan du klikke her.

Sponsorerede placeringer

Rejsende søger efter et sted at overnatte i dit område på TripAdvisor. Vis din ejendom frem til disse potentielle gæster med sponsorerede placeringer.

• Topplaceringer: Få førsteklasses eksponering over søgeresultater, på lokale konkurrenters sider med mere.
  • Højt kvalificeret trafik: Få de rette rejsende til din ejendom – på det tidspunkt, hvor de tager beslutninger om at booke.
  • Ingen risiko: Betal kun for de klik, som du får, og afbestil når som helst.

Få flere oplysninger om, hvordan sponsorerede placeringer kan hjælpe dig med at få mere trafik til dit overnatningssted ved at klikke her

Øjeblikkelig booking

Øjeblikkelig booking giver rejsende alle de oplysninger, som de har brug for, når de vil booke deres ophold hos dig på TripAdvisor:

• Hav kontrol over gæsteforholdet fra begyndelsen
  • Der er ingen risiko med den enkle provisionsmodel med betaling for ophold
  • Ingen forpligtelse og ingen omkostninger på forhånd

Hvis du vil have flere oplysninger om Øjeblikkelig booking, kan du klikke her.

Løsninger til restauranter

Reklamer på TripAdvisor for restauranter

Reklamer på TripAdvisor får flere besøgende til din TripAdvisor-registrering ved at markedsføre din restaurant på eksklusive sponsorerede placeringer til restaurantgæster, der leder efter et sted at spise i dit område.

• Eksklusive placeringer

Med reklamer på TripAdvisor får din restaurant større eksponering i vigtige søgeresultater for dit område, herunder den første plads i din kategori.

• Kvalificeret trafik

Hvert klik på en reklame på TripAdvisor er højtkvalificeret – det er besøgende fra websitet, som aktivt søger efter restauranter i dit område og er klar til at blive konverteret til kunder på din TripAdvisor-registrering.

• Ingen risiko

Betal kun for de klik, som du får. Der er ingen forpligtelse eller skjulte gebyrer, og du kan afbestille når som helst.

Hvis du vil have flere oplysninger om reklamer på TripAdvisor for restauranter, kan du klikke her.

TripAdvisor Premium til restauranter

Med TripAdvisor Premium kan du føje nye, effektive funktioner til din side, der viser det bedste fra din restaurant. Premium-funktioner omfatter:

• Storyboard: En dynamisk visuel præsentation, der blander billeder og anmeldelser, øverst på din TripAdvisor-side
    • De tre vigtigste grunde: Et nyt afsnit over dine anmeldelser, som viser dine bedste anmeldelsesuddrag og billeder, så du kan friste potentielle gæster med det, der gør dig til noget særligt.
    • Favoritanmeldelser: Inspirer rejsende ved at fremvise en ny favoritanmeldelse øverst på din ejendomsside på TripAdvisor.

Hvis du vil have flere oplysninger om TripAdvisor Premium til restauranter, kan du klikke her.

Løsninger til flyselskaber

Flyselskaber kan samarbejde med TripAdvisor om at få mere trafik fra sider med flyselskabsanmeldelser og TripAdvisors søgefunktion til sammenligning af flypriser samt få vist reklamer ved at kontakte [email protected]visor.com.