Hvordan kan jeg reklamere på TripAdvisor?

Business Advantage

Hvis du er ejer eller bestyrer af et indkvarteringssted, såsom et hotel eller en B&B, kan du købe et abonnement på Business Advantage. Med dette abonnement kan du:

• gøre det muligt for millioner af potentielle gæster at booke hos dig med et enkelt klik eller opkald ved hjælp af kontaktoplysninger og Klik for at ringe-funktionen på mobil
  • skille dig ud fra konkurrenterne ved at dele eksklusive særtilbud og meddelelser på computer og mobil
  • drage fordel af omfattende data fra statistikpakken til at tage vigtige forretningsbeslutninger og skabe bedre kundeoplevelser
  • fremvise din ejendom, som du gerne vil have, at potentielle gæster ser den, med favoritbilleder og forsidebilleder
  • inspirere potentielle gæster ved at fremvise en ny positiv anmeldelse øverst på din TripAdvisor-side med favoritanmeldelser

Hvis du vil have flere oplysninger om Business Advantage, kan du klikke her.

Øjeblikkelig booking

Øjeblikkelig booking giver rejsende alle de oplysninger, de har brug for, til at booke hos dig øjeblikkeligt på TripAdvisor:

• Hav kontrol over gæsteforholdet fra begyndelsen
  • Der er ingen risiko med den enkle provisionsmodel med betaling for ophold
  • Ingen forpligtelse og ingen omkostninger på forhånd

Hvis du vil have flere oplysninger om Øjeblikkelig booking, kan du klikke her.

Andre muligheder

Hvis du vil arbejde med TripAdvisor om at få flere besøgende fra dit flyselskabs side med anmeldelser eller fra TripAdvisors søgefunktion til sammenligning af flypriser, kan du kontakte airlinelistings@tripadvisor.com. Flyselskaber kan også kontakte TripAdvisor på airlinelistings@tripadvisor.com for at få oplysninger om visning af reklamer.