Hvad er kommercielle materialer?

Virksomhedsejere og -repræsentanter skal være påpasselige med at offentliggøre promoverende materiale. Hvis du tydeligt kan identificeres som virksomhedsejer eller -repræsentant i dit indlæg, skal du overholde nedenstående retningslinjer, når du offentliggør indhold om din virksomhed. Der må ikke offentliggøres promoverende eller kommercielle materialer af nogen slags, medmindre du tydeliggør, at du repræsenterer din virksomhed.

Hvis du ikke overholder disse retningslinjer, vil dine bidrag muligvis blive afvist eller markeret som upassende.

• Virksomhedsejere og -repræsentanter må ikke offentliggøre promoverende materiale i artikler fra rejsende og andre former for indhold, der er indsendt fra rejsendes synspunkter. Links til rene kommercielle websteder eller blogs kan få vores redaktører til at fastslå, at din anmeldelse ikke overholder vores retningslinjer.
  • I foraene skal du angive dit forretningsmæssige tilhørsforhold, når du deltager i en diskussion angående din virksomhed eller en konkurrents. Vores medlemmer har ret til disse oplysninger, så de kan være opmærksomme på mulig partiskhed i dine kommentarer. Du må ikke bruge foraene som en måde at få nye kunder på, give kontaktoplysninger eller offentliggøre kommercielle links.
  • I svar fra ledelsen skal du sørge for, at alle virksomhedsoplysninger og links er direkte relevante for den anmeldelse, du svarer på.
  • Vi tillader ikke links eller kontaktoplysninger til velgørenhedsorganisationer eller opfordringer til donationer eller bidrag. Du skal være velkommen til at diskutere de velgørenhedsorganisationer, du støtter, i foraene, hvis diskussionerne er rejserelaterede og relevante for det rejsemål, som de er offentliggjort for.
  • Journalister skal se vores retningslinjer for journalister.