Hvordan lukker jeg min medlemskonto?

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds. Vi arbejder hårdt for at give vores medlemmer - både rejsende og ejere - god service. Kontakt os, hvis du har oplevet specifikke problemer med vores websted, politikker eller andre medlemmer, og vi vil hjælpe dig med at få en bedre oplevelse.

Hvis du sletter din konto, fjerner vi dine anmeldelser og andet indhold fra vores websted. Denne proces kan ikke ændres. Hvis du har mere end 25 forumindlæg, forbliver de på webstedet sammen med dit viste navn. Vi fjerner ikke flere forumindlæg ad gangen, da dette ville forstyrre samtalerne som helhed.

Hvis du stadig ønsker at lukke din konto, kan du kontakte vores medlemssupportteam.