Hvordan ændrer jeg Sted?

Hvis du vil ændre Sted, skal du:

1. Gå til siden Om mig.
  2. Brug redigeringslinket til at opdatere Sted.

Bemærk! Når du opdaterer Sted, skal du vælge en af byerne i vores database, som fremgår af menuen, når du begynder at indtaste. Dette har at gøre med integreringen af vores rejsekortfunktion, som giver medlemmerne mulighed for at sætte stifter i de byer, de har besøgt eller planlægger at besøge. Vi registrerer byer, enkelte øer og i nogle tilfælde nationalparker.

Hvis dit sted ikke er i vores database, og du mener, at det opfylder vores kriterier, er du velkommen til at kontakte os med oplysninger om dit sted.