Hvordan ændrer jeg min hjemmeplacering?

Din hjemmeplacering er den by, som du vil have vist i din offentlige profil. Den vises under dit brugernavn ved siden af dine bidrag på websitet. Din hjemmeplacering fortæller andre medlemmer, hvor du bor, hvilket hjælper dem til at forstå mere om dig, når de læser dine bidrag.

Sådan ændrer du din hjemmeplacering:

• Gå til din profil.
  • Klik på "Rediger profil" i højre side.
  • Rediger "Nuværende by" ved at søge efter navnet på din placering og klikke på "Gem".

Vi registrerer byer, enkelte øer og i nogle tilfælde nationalparker. Hvis din specifikke placering endnu ikke er i vores database, kan du kontakte os og give nogle oplysninger om din placering. Vi vil gerne gennemgå din placering og føje den til vores database, hvis den overholder vores kriterier.

Hvis du ikke ønsker at vise din nøjagtige placering, kan du vælge en placering, der repræsenterer dit område.