Hvad er e-mailnotifikationer?

Notifikationer er e-mails om nylige aktiviteter på TripAdvisor, om din konto eller om indhold, som du har markeret som vigtigt.

Vi kan f.eks. sende dig en e-mail, når du har fået en ny privat meddelelse fra andre medlemmer. Vi kan også informere dig, hvis et medlem opdaterer en artikel fra rejsende om et rejsemål, eller når et nyt emne er føjet til et forum, du følger.

Du kan administrere e-mailnotifikationer på siden Abonnementer under din profil.