Hvordan kombinerer jeg mine to TripAdvisor-konti?

Hvis du vil kombinere to TripAdvisor-konti, skal du kontakte vores supportteam.

Sørg for at oplyse alle de e-mailadresser og TripAdvisor-brugernavne, som du ønsker at kombinere. Vi beder dig muligvis om at bekræfte, at du ejer de pågældende konti, ved at sende os en e-mail fra begge adresser.

Når vi har fået bekræftet, at du ejer begge konti, kombinerer vi dem og flytter alle dine anmeldelser over på én konto. Vi kan desværre ikke flytte forumindlæg, verdenskort, private meddelelser eller gemte rejser fra én konto til en anden.