Hvordan administrerer jeg mine e-mailnotifikationer?

Du kan administrere dine e-mailnotifikationer på siden Abonnementer under din profil. Fra denne side kan du til- og afmelde de nyhedsbreve, vi sender til dig, samt notifikationer, når der sker aktiviteter, som du måske er interesseret i.

• Nyhedsbreve: Til-/afmeld dig nyhedsbreve såsom medlemsopdateringer, TripWatch og AirWatch
  • Notifikationer for private meddelelser: Du kan vælge at modtage e-mails om de private meddelelser, du modtager, dagligt, ugentligt, straks eller aldrig. Du kan også slå funktionen til private meddelelser fra.
  • Venners opdateringer: Til-/afmeld dig e-mails om venners rejser.
  • Notifikationer om artikler fra rejsende: Du kan tilføje notifikationer for artikler fra rejsende, hvis du har oprettet eller bidraget til dem. Du kan finde din liste over notifikationer om artikler fra rejsende i afsnittet Interne notifikationer.
  • Forumnotifikationer: Tilføj notifikationer ved at klikke på knappen Følg emne, når du læser en forumtråd. Du kan finde din liste over emner, du følger, i afsnittet Forumnotifikationer.