Hvordan ændrer jeg mit viste navn?

Følg vejledningen nedenfor for at ændre dit viste navn:

1. Gå til siden Kontooplysninger.
  2. Dit viste navn fremgår af feltet med overskriften Dit navn vises som.
  3. Hvis du vil oprette et nyt brugernavn, skal du indtaste dit ønskede brugernavn i feltet Dit navn vises som.
  4. Hvis du vil have et automatisk brugernavn, der består af dit fornavn og initialet på dit efternavn, skal du sørge for at have indtastet dit for- og efternavn i de rette felter. Når dit ønskede brugernavn fremgår af feltet Dit navn vises som, kan du klikke på Vælg [your name] for at vise offentligt.

Bemærk! Du kan kun ændre dit brugernavn én gang. Hvis du har valgt et unikt brugernavn som dit viste navn, vil dit forrige brugernavn blive passivt, og det kan ikke anvendes igen af dig eller andre medlemmer.