Hvad er mit viste navn?

Dit viste navn er den onlineidentitet, du har på TripAdvisor. Det vises ved siden af anmeldelser, forumindlæg og andre bidrag, du kommer med på webstedet.

Der er to typer viste navne:

• Brugernavne, du selv finder på, såsom Travelista90210.
  • Automatiske brugernavne, der består af dit fornavn og initialet fra dit efternavn, såsom Barbara C. Hvis du har føjet dit for- og efternavn til din profil, kan du vælge dette brugernavn i stedet for et, du selv finder på.

Få flere oplysninger i vores vejledning om, hvordan du ændrer dit viste navn.

Har du problemer med at vælge et brugernavn? Se vores retningslinjer.