Hvordan vælger jeg et brugernavn?

Du kan vælge at have dit viste navn som et brugernavn, du selv finder på, eller som et automatisk brugernavn bestående af dit fornavn og initialet fra dit efternavn.

Hvis du selv finder på dit brugernavn, skal det opfylde nedenstående retningslinjer:

• Brug et ualmindeligt ord eller sætning eller en opfindsom stavemåde for at sikre, at dit brugernavn er unikt. F.eks. j@ne_d0e i stedet for Jane_Doe.
  • Vi anbefaler, at du ikke bruger din e-mailadresse som dit brugernavn for at beskytte dit privatliv.
  • Brugernavne skal være familievenlige. Ingen stødende sprogbrug, herunder, men ikke begrænset til, bandeord, skældsord og sjofelheder, racisme, hadefulde ytringer og fordomsfulde kommentarer.
  • Hvis du er officiel repræsentant for en virksomhed eller en organisation, der beskæftiger sig med markedsføring af rejsemål, kan du vælge et brugernavn, der afspejler navnet på din organisation. (Faktisk er det påkrævet for organisationer, der beskæftiger sig med markedsføring af rejsemål, at gøre det). Dette betragtes ikke som selvpromoverende.
  • Du må ikke inkludere kommercielle links eller kontaktoplysninger i dit brugernavn.
  • Brugernavne, der refererer til en offentlig person, er imod vores retningslinjer.
  • Hver person må kun have ét brugernavn, og medlemmer med flere brugernavne/medlemskaber vil blive udelukket.

Har du stadig ikke fundet dit svar? Send os en e-mail, og fortæl os om dit problem med registreringen.