Hvordan opdaterer jeg mit profilbillede?

Et profilbillede er det billede, der vises ud for dit brugernavn på din profilside. Dette billede er offentligt, hvilket betyder, at alle, der besøger din profil, kan se det.

Sådan gør du for at tilføje et profilbillede eller skifte dit aktuelle profilbillede:

• Gå til din profilside.
  • Klik på "Rediger profil".
  • Klik på dit profilbillede.
  • Vælg et billede, eller upload et nyt.
  • Klik på "Gem".

Bemærk! Følgende filtyper understøttes: .jpg, .jpeg, .gif og .png.

Den bedste kvalitet opnås ved at bruge en billedstørrelse på 150 x 150 pixel eller derover. Billeder vil blive tilpasset, så de passer ind i standardfelterne på vores website.